GENIET VAN AUTHENTIEKE JAPANSE GERECHTEN

Keuken

De nieuwe favoriete lokale Japanner, gelegen in het centrum van Castricum op loopafstand van het station. Proef de verse Japanse keuken nu bij Okawari.

#JAPANS

Lunch & Take Away

Overdag genieten van de beste sushi en teppanyaki? Of wil je juist thuis genieten van overheerlijke Japanse gerechten? Okawari!

#LUNCH&TAKEAWAY

All You Can Eat

Eindeloos Japans genieten met all you can eat tijdens het diner! Uiteraard zijn de gerechten ook los te bestellen. Kom het snel proeven bij Okawari!

#ALLYOUCANEAT

Cocktails & Muziek

De beste sushi en teppanyaki en ook de beste borrels. Geniet op elke vrijdag en zaterdag van de Izakaya Nights met Cocktails en muziek!

#COCKTAILS

#OKAWARI

[fts_instagram instagram_id=7757728302 access_token=7757728302.da06fb6.ec15bfb9791d4bb9ae09f00221d8e86f pics_count=6 type=user width=450 profile_wrap=no super_gallery=yes columns=6 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=100 hide_date_likes_comments=yes]

De favoriete lokale Japanner

 

De nieuwe favoriete lokale Japanner, gelegen in het centrum van Castricum, nabij het strand en op loopafstand van het treinstation. Op kwaliteit, knus en authentiek genieten van verse Sushi en Teppanyaki.

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag voor lunch, take-away en all you can eat diner. Elke vrijdag en zaterdag Izakaya Nights met huisgemaakte cocktails en muziek!

Ook lekker Japans eten? Reserveer nu!

    Reserveert u online op dezelfde dag na 1700 uur? Bel ons aub.